Učenci 9.r so ustanovili startup podjetje. Več si preberite v njihovih prispevkih. Pozorno si oglejte še fotografije😊

Jerneja Borovnik

Smo učenci 9.razreda III. OŠ Rogaška Slatina. Ob začetku šolskega leta smo se  odločili, da bomo izdelovali robotke iz lesa. Tako smo ustanovili podjetje Robotec. Robotki so narejeni iz lesa, oblikovali smo jih z brusnim papirjem, dodali pa smo jim različne vijake, žeblje in ostale zanimive dodatke.  Na koncu so nastali lepi robotki, ki bodo lastnikom služili kot obeski. Te robotke boste lahko kupili tudi vi in tako pripomogli k razvoju podjetja Robotec. Cena posameznega robotka je od 2 do 5evrov. Denar, ki ga bomo zbrali bo namenjen zaključnemu izletu devetošolcev.  
Stanka
Smo  9.a razred.  Odločili smo se, da bi prodajali robotke. Narejeni si iz lesa in malo kovine : vijaki, vijak, matica in celo tudi baterija in  kabel. Robotki so lahko za obesek za na ključ ali za okras na omarico ali kje drugje. Robotki bodo na  razprodajo, upam, da kmalu in  cena je do 2 do 5euro denar, ki ga bomo 9. razred  izbrali in uporabili za  zaključni izlet.
Kristjan
Smo učenci 9.a razreda iz III. OŠ Rogaška Slatina. Ob začetku šolskega leta smo se odločili za podjetje Robotec. Izdelani so iz lesa na njega so dodani razni dodatki ki so izboljšali njihov izgled. Končni izdelek je robot, ki bo služil za obesek na ključih ali tudi za okras. Robotki so za prodajo ki ga lahko kupite. Cena je od 2€ in do 5€. Denar ki ga bomo zbrali bo namenjen za zaključni izlet.  
Blaž
Smo učenci 9. a razreda iz III. osnovne šole Rogaška Slatina. Tako smo se odločili za podjetje Robotec. Izdelava: iz lesa je narejeno in smo pobrusili, dali smo razne predmete, ki so izboljšali njihov izgled. Končan izdelek je robot, ki je lahko za obesek in za okras. Robotki so za prodajo ki ga lahko kupite ki je 2 do 5€. Denar ki ga bomo zbrali za zaključni izlet.  
Luka